• IMG_3233
  • IMG_3234

Hufflepuff överkast

Jag har gjort ett överkast som är dekorerat i hufflepuffs färger (för er som inte vet vad hufflepuff är så är det ett elevhem i hogwarts som finns i böckerna och filmerna om Harry Potter som är skriven av J.K Rowling)
Jag valde att göra ett överkast för att mitt gamla överkast börjar att se lite risigt ut.Funktionen med mitt överkast är att jag kan slänga över det över min säng så att min säng ser lite snyggare ut.
Jag valde att dekorera mitt överkast med lappteknik och tryck på enasida där det står ”Hufflepuff” 2 gånger på 2 olika sätt.
På den andrasidan så har jag valt att dekorera den med en grävling( det är hufflepuffs ”elevhemms djur”.
Överkastet har ändrats lite från skis till verklighet för att jag råkade att göra lite fel i början så jag fick tänka om lite. Det var så att på lapptäcket på enasidan hade jag råkat sy fel rad (det ska vara varannan gul och varranan svart) och jag hade råkat sy en rad det det står ”Puff” fel för att raden skulle börja med en gul men jag råkade börja raden med svart, så det blev alltså lite fel.
Detta var en väldigt rolig sak att sy och jag rekommenderar att göra ett överkast med lappteknik för att man blir så glad när man är klar :)

Dela det här inlägget.

Stängt för kommentarer