• 004

min love tröja

Jag har gjort en t-shirt och på den tröjan har jag tryckt ett love märke. Tröjan har en lite spetsig krage. Jag valde att göra en tröja för att förra året gjorde jag byxor. jag valde mellan kläning eller tröja men jag valde tröja för att jag andvänder tröjor mer en kläningar. Jag gjorde ingen egen design för att jag tyckte att den ritningen som redan fanns var snygg. Jag dekorerade min tröja med ett tryck där det stod love och O var ett hjärta. Jag hade kunnat arbeta mer med min krage för jag stressade med den och på flera ställen blev den inte rak. Jag tyckte det var svårt att på på armarna på rätt sätt. Eftersom man behövde sätta armarna precis på rätt sätt annars blir det fel. jag löste det genom att först försökte jag själv ett tag och sen så frågade jag Anna hur man gjorde och då visade hon hur man skulle göra. Då blev det lättare.

Dela det här inlägget.

Stängt för kommentarer