• 20131202 004

Mobilfodral

Förra terminen i textilslöjden så tänkte jag direkt att jag ville sticka något. Stickning var något jag inte hade gjort förut och det kunde vara bra att visa att man kan lära sig nya saker! Jag tittade runt i lite böcker och efter en stund fick jag syn på några mobilskal och tänkte direkt att det var perfekt.

En liten grej för att det var ju första gången för mig att sticka, så kunde jag försöka mig på att dekorera skalet också.

Jag tänkte först ut färgerna, lila och vitt! Då det är mina favoritfärger. Sedan bestämde jag mig mer för hur skalet skulle se ut, hur skalet skulle vara gjort och att jag skulle dekorera med det lila runtom på skalets kant. Och precis så som jag hade tänkt blev skalet! Vilket jag tycker är väldigt bra för det blev ju precis som jag hade hoppats.

Medans jag jobbade med skalet stötte jag inte på några speciella svårigheter, missade några maskor ibland medans jag stickade men det gick alltid att fixa till! Ifall det är någon annan som skulle vara intresserad av att göra ett mobilskal så säger jag bara: go for it! Det är nog ganska enkelt om man har stickat tidigare och en bra grej att göra om man är nybörjare på att sticka. Finns inte speciellt många problem som inte går att lösa!

Dela det här inlägget.

Skriv en kommentar