• image2

Skateboardhållare

Hej!
Jag har gjort en skateboardhållare. Jag valde att göra denna produkt eftersom min skateboard alltid ligger på golvet och skräpar.
Produkten är inte så dekorativ eftersom skateboarden redan är så färgglad och dekorerad. Så av den anledningen valde jag att göra den helt svart med en ficka på ena bandet. Fickans funktion är att man kan ha någon liten sak som exempelvis en skate tool (ett verktyg för skateboarden).
Min produkt har egentligen två funktioner. Huvudsakligen var det tänkt att man skulle ha den för att kunna hänga upp den på en krok på väggen men sen kom jag på att jag även kunde ha den som en axelväska, om man t.ex. vill cykla till skateparken.
Den blev i stort sätt som jag hade tänkt mig och jag stötte inte på några större problem förutom att jag behövde sprätta upp ganska mycket när jag sytt fast kardborrbandet på fel sida.
Jag tycker att alla skejtare borde göra denna produkt eftersom den är väldigt användbar. Om man vill göra det enklare för sig så behöver man givetvis inte göra fickan. Man kan även återanvända ett gammalt axelband ifall man vill förenkla processen. Något som man hade kunnat göra bättre skulle varit att göra något så att man kan stänga fickan som exempelvis en knapp eller ett blixtlås.

Dela det här inlägget.

Stängt för kommentarer