• IMG_2922
  • IMG_2921
  • IMG_2923

Topp med snörning i ryggen

Utvärdering reuse

Tanken med detta arbete var att jag ville göra något snyggt som jag även skulle kunna använda i vardagen. Jag bad mig åt genom att både, sy, klippa, nåla och sedan hammra fast knapparna i slutet av processen. Själva huvuduppgiften var att kunna återanvända ett tidigare använt tyg och därmed tog jag min gamla långklänning som hade en massa hål i sig och var sönder. Första tanken jag hade var att jag skulle använda mitt gamla klänningstyg över hela tröjan men det slutade med att jag gjorde volanger run omt kanterna. Jag stötte aldrig på några svårigheter, bara att jag någongång råkade sy fel och blev tvungen att spräta upp tyget. Ett tips till dig som ska göra en likadan är att satsa mer på att verkligen tydligt mätta upp de riktiga måtten även om det tar lång tid istället för att bara chansa. Denna topp passar perfekt som en enkel party topp.

 

Dela det här inlägget.

Stängt för kommentarer